Websitenaam

Lasser

Fulltime
Overijssel
Geplaatst 1 jaar geleden

Ben jij een echte RVS lasser en wil jij meer uitgedaagd worden in je werk? Draai jij je hand niet om voor aluminium laswerk? En wil jij het liefst werken aan enkele, unieke stuks? Lees dan snel verder.

Wat zoeken wij:
Voor een metaalbewerker zijn wij op zoek naar een ervaren lasser.

Wat zijn je taken:
Jij gaat MIG- en TIG-lassen van RVS en aluminium niveau 3 (NIL). Je gaat werken volgens het kwaliteitssysteem en de bijhorende procesbeschrijving. Ook heb je regelmatig overleg met de teamleider en zorgt voor een veilige werkomgeving. En uiteraard zorg je controle van de machines en regelt het onderhoud zodat jij de kwaliteit van je werk kunt hooghouden. Jij blijft je technische kennis en vaardigheden op peil houden en zo nodig verhogen.

Wat vragen wij:
Jij bezit een brede kennis van alle lastechnieken en -processen of je wilt deze kennis leren door middel van opleiding of trainingen. Je weet veel over de materialen waarmee je werkt en hoe je deze moet verwerken.

Wat bieden wij:
Een mooie afwisselende baan met veel verschillende opdrachten. Je krijgt een eigen werkplek die zoveel mogelijk op je wensen wordt aangepast. Een werkweek van 38 uur waarbij je zelf mag kiezen voor 4 of 5 werkdagen. Je komt te werken in een familiebedrijf welke is uitgegroeid tot een totaalleverancier in de metaalsector. Algemene voorwaarden en loon zijn volgens cao-metaal en techniek. Een bruto maandloon op basis van 38 uur per week tussen € 2333,- en € 3006,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Meer weten over deze mooie vacature als lasser? Neem contact met ons op door te bellen of appen naar 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

 

Vacature eigenschappen

Vacature categorie

Bouw en techniek, Productie

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.

Door akkoord te geven en te solliciteren gaat u akkoord met onze voorwaarden en heeft u onze privacy policy gelezen.

Volg ons op social media