Websitenaam

Straler / Schoopeerder

Heb jij ervaring als Straler / Schoopeerder en ben jij toe aan meer uitdaging in je werk? Wil jij werken in een nieuw pand voorzien van de nieuwste technieken? En ben jij op korte termijn beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat zoeken wij:
Voor een opdrachtgever uit de regio zijn wij op zoek naar een ervaren Straler / Schoopeerder.

Wat zijn je taken:
In deze functie ben jij bezig met het stralen en schooperen van trailers, vrachtwagens, bedrijfswagens en nog veel meer. Na het stralen van de producten ga je zelfstandig schooperen. Je zorgt ervoor dat het product klaar is voor het naar de spuiter gebracht wordt.

Wat vragen wij:
Ervaring in deze functie is een eis. Je kan zelfstandig werken en weet wat er van jou verwacht wordt om de producten op tijd klaar te hebben.

Wat bieden wij:
Uitdagende werkzaamheden in een mooie nieuwe werkomgeving. Werken in een hecht team. Bij wederzijds goed bevallen een vaste aanstelling op korte termijn.

 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Voorbewerker Spuiterij regio Ommen

Weet jij als geen ander hoe je met schuren en plamuren een auto of trailer weer strak moet maken? En weet jij hoe je alles goed klaarzet voor de spuiter? En ben jij op zoek naar een gezellige en collegiale werkplek? Solliciteer dan snel op deze mooie vacature!

Wat zoeken wij:
Voor een opdrachtgever uit de regio zijn wij op zoek naar Voorbewerker in een spuiterij.

Wat zijn je taken:
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit schuren, plamuren en afplakken van diverse projecten. In deze functie ben jij bezig met het spuit klaar maken van bedrijfswagens, trailers en nog veel meer.

Wat vragen wij:
Ervaring in deze functie is een eis. Je kan zelfstandig werken en weet hoe je met diverse soorten gereedschap om moet gaan. In bezit VCA basis of bereidheid deze op korte termijn te halen.

Wat bieden wij:
De mogelijkheid om parttime of fulltime te werken. Beloningen volgens cao. Bij wederzijds goed bevallen uitzicht op een vaste baan. En uiteraard heel veel werkplezier.

 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Dit vind je vast ook leuk

Volg ons op social media

Contact

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
9:00-17:00

0529 48 44 18
info@solidepersoneel.nl

Aanmelden nieuwsbrief