Websitenaam

Automonteur

Ben jij een automonteur die op zoek is naar meer uitdaging in het dagelijkse werk? Werk jij graag aan verschillende soorten klussen? Zie jij jezelf al op korte termijn de handen uit de mouwen steken samen met je nieuwe collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken wij:
Voor een gerenommeerd en gezellig autobedrijf zijn wij op zoek naar een automonteur in de regio Dalfsen.

Wat zijn je taken:
Je bent verantwoordelijk voor service en onderhoud aan zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Doordat je aan verschillende voertuigen sleutelt, heb je veel afwisseling in je werk. Als ervaren automonteur ben je voornamelijk bezig met het uitvoeren van APK-keuringen en het vervangen en/of repareren van diverse onderdelen. Daarnaast zoek je storingen en verhelpt deze.

Wat vragen wij:
Je bent in het bezit van een afgeronde technische MBO opleiding richting motorvoertuigentechniek, autotechnicus en je hebt bij voorkeur een geldig APK-diploma en rijbewijs B, maar dit is geen must. Het bedrijf heeft aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een eventuele opleiding is mogelijk.

Wat bieden wij:
Een leuke afwisselende baan met veel vrijheid en waardering voor eigen inbreng. Een goed salaris tussen de € 2500,- en € 3000,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en kunde. Gezellige collega’s bij een informeel bedrijf, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Nog geen ervaring maar wel interesse? Vraag naar de mogelijkheden om via een BBL-traject een echte monteur te worden.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

 

Straler / Schoopeerder

Heb jij ervaring als Straler / Schoopeerder en ben jij toe aan meer uitdaging in je werk? Wil jij werken in een nieuw pand voorzien van de nieuwste technieken? En ben jij op korte termijn beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat zoeken wij:
Voor een opdrachtgever uit de regio zijn wij op zoek naar een ervaren Straler / Schoopeerder.

Wat zijn je taken:
In deze functie ben jij bezig met het stralen en schooperen van trailers, vrachtwagens, bedrijfswagens en nog veel meer. Na het stralen van de producten ga je zelfstandig schooperen. Je zorgt ervoor dat het product klaar is voor het naar de spuiter gebracht wordt.

Wat vragen wij:
Ervaring in deze functie is een eis. Je kan zelfstandig werken en weet wat er van jou verwacht wordt om de producten op tijd klaar te hebben.

Wat bieden wij:
Uitdagende werkzaamheden in een mooie nieuwe werkomgeving. Werken in een hecht team. Bij wederzijds goed bevallen een vaste aanstelling op korte termijn.

 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Volg ons op social media

Contact

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
9:00-17:00

0529 48 44 18
info@solidepersoneel.nl

Aanmelden nieuwsbrief