Websitenaam

Medewerker verkoop binnendienst

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring als medewerker verkoop binnendienst of soortgelijke functie? Zoek jij meer uitdaging in je werk en weet jij meerdere taken tegelijk af te ronden? En zie jij jezelf al werken bij een bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng voorop staat? Reageer dan snel op deze mooie vacature!

Wat zoeken wij:
Voor een internationale groothandel in de regio Zwolle zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop binnendienst. Ervaring in soortgelijke functie is een pre.

Wat zijn je taken:
Jij bent medeverantwoordelijk voor de orderinvoer en ondersteunende werkzaamheden op de afdeling verkoop en service. Je onderhoud contact met klanten over lopende en potentiële orders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de data invoer van klantsystemen en het interne systeem. Omdat er wordt gewerkt met AFAS is ervaring met dit softwarepakket gewenst.

Wat vragen wij:
Vanwege het internationale en snelgroeiende karakter van het bedrijf is een goede beheersing van talen noodzakelijk. Denk aan Engels, Duits en bij voorkeur Frans. Je kent je verantwoordelijkheden en je werkt graag samen met het team. Jij schrikt er niet van als dingen anders lopen dan gepland en bedenkt snel een oplossing.

Wat bieden wij:
Een dynamische baan met HBO werk- en denkniveau, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Veel afwisseling in werkzaamheden en eigen inbreng om processen te verbeteren wordt gewaardeerd. Een goed bijpassend salaris. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, studiekostenregeling en pensioenopbouw.

Wil je meer weten over deze vacature medewerker verkoop binnendienst? Neem gerust contact op door te bellen of een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of stuur een mail naar personeel@solidepersoneel.nl.

 

Helpdesk Medewerker ICT Nieuwleusen

Heb jij ervaring als helpdeskmedewerker of wil jij dit juist leren? Durf jij het aan om het eerste aanspreekpunt te zijn voor klanten? Ben jij ook nog eens op korte termijn beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder en reageer op deze mooie vacature.

Wat zoeken wij:
Voor een automatiseringsbedrijf uit de regio zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker.

Wat zijn je taken:
Jij bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie als het gaat om binnenkomende telefoon en mail. Je probeert te achterhalen bij welke collega de vraag van de klant terecht moet komen. Binnenkomende mail beantwoord je op een correcte manier en zorgt dat ook deze terecht komen bij de juiste persoon. Je werkt veelal in kantoor maar het komt ook voor dat je bijvoorbeeld een laptop, PC of beeldscherm naar een klant gaat brengen. En is het wat rustiger aan de telefoon, dan help je uiteraard je collega’s met andere werkzaamheden. Kortom een veelzijdige baan als helpdeskmedewerker met volop doorgroeimogelijkheden.

Wat vragen wij:
Omdat je gaat werken met IT oplossingen is enige kennis hierover gewenst. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met rijbewijs B of deze op korte termijn in bezit. Je krijgt direct met klanten te maken, daarom zijn goede communicatieve vaardigheden gewenst.

Wat bieden wij:
Je komt fulltime te werken in een jong en gezellig team van ongeveer 5 collega’s. Je krijgt naast je functie ook de ruimte voor zelfontwikkeling en bijscholing. Wil je doorleren en werken tegelijk? Dan kan dat uiteraard ook. Brutosalaris op basis van fulltime, tussen € 2200,- en € 2900,- per maand afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Nog geen 21, dan is het loon naar ratio. Je gaat direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Interesse gekregen in deze mooie vacature, of wil je nog meer weten? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, WhatsApp kan ook via dit nummer. Of stuur een mail naar personeel@solidepersoneel.nl.

Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur)

Spreek jij de taal van de bouw en overzie jij alle commerciële belangen als commercieel medewerker binnendienst? Ben jij elke dag bezig net het behalen van een zo hoog mogelijke klanttevredenheid? En wil jij werken bij een bedrijf waar werk gegarandeerd blijft? Dan zijn wij op zoek wij jou.

Wat zoeken wij:
Voor een landelijke bouwmaterialenleverancier zijn wij op zoek naar een ervaren commercieel medewerker binnendienst.

Wat zijn je taken:
Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij hét aanspreekpunt en de stem van onze opdrachtgever. Met jouw commerciële talent, klantgerichtheid en een dosis humor laat jij onze (potentiële) klanten kennismaken met het assortiment dat bestaat uit meer dan 150.000 bouwmaterialen. Jij geeft net dat beetje extra aan de klant. Je adviseert klanten over het assortiment en hoe ze verschillende producten kunnen gebruiken. Je zorgt dat bestellingen goed worden afgehandeld.

Wat vragen wij:
Een afgeronde commerciële opleiding op mbo+ niveau is een pré. Bij voorkeur commerciële ervaring in soortgelijke functie. Ervaring met ERP en Microsoft office. Met name Outlook, Word en Excel. Jouw dag is goed wanneer jouw klanten tevreden zijn! Een enthousiaste persoonlijkheid en sterke commerciële kwaliteiten zijn kenmerkend voor deze functie. Net als een zelfstandige houding en verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan zelfstandig problemen oplossen.

Wat bieden wij:
Een afwisselende en zelfstandige functie waarin je samenwerkt met een talentvol en ambitieus team. Jouw collega’s hechten veel waarde aan een perfecte, onderlinge samenwerking. Naast je werk worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals een barbecue. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 12 ATV dagen en een salaris van € 2570,- tot € 3100,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring. (op basis van 40 uur per week) Alle voorwaarden vallen onder CAO HIBIN.

Dit vind je vast ook leuk

Volg ons op social media

Contact

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
9:00-17:00

0529 48 44 18
info@solidepersoneel.nl

Aanmelden nieuwsbrief