Websitenaam

Grafisch Designer

Ben jij een ster in het creëren van on- en offline content? Zoek jij een baan waar je alle ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling? En heb jij ervaring met ontwerpen van van catalogi? Reageer dan snel op deze mooie vacature Grafisch Designer!

Wat zoeken wij:
Voor een internationale groothandel zijn wij op zoek naar een ervaren Grafisch Designer met veel creativiteit.

Dit mag je doen:
Als Grafisch Designer ontwerp je alle content voor onze klant. De bestaande website heeft aandacht nodig op gebied van beeldmateriaal en design. Je verzorgt de content voor sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter.  Het ontwerpen reclame uitingen op banners en signing is onderdeel van je werk.  Als er een aantal producten een nieuwe verpakking nodig heeft ontwerp jij de dozen waar ze in komen. Mocht er een klant langskomen of gaat er een collega naar een (potentiële) klant, dan zorg jij voor een optimale product presentatie doormiddel van product displays of presentaties op tv schermen. Kortom regel jij alles wat met het design van het bedrijf te maken heeft.

Wat vragen wij:
Ervaring als DTP-er is gewenst. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en woont bij voorkeur in de regio Zwolle. En omdat het een veelzijdige functie betreft is een hoge mate van creativiteit nodig. Je bent bekend met verschillende ontwerpsoftware en weet je ideeën goed uit te werken.

Wat bieden wij:
Wij bieden een mooie baan bij een jong en dynamisch bedrijf waarbij je veel vrijheid krijgt om je creatieve brein zijn werk te laten doen. Je krijgt de mogelijkheid om hybride te werken. Alle beschikking tot veel beeldmateriaal om mee te werken. Kortom een creatieve speeltuin aan voorzieningen en materiaal. Naast een passend salaris goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bovengemiddeld pensioen.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kan ons bereiken door te bellen of te appen naar 0529-484418. Mailen kan ook naar personeel@solidepersoneel.nl

 

Medewerker verkoop binnendienst

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring als medewerker verkoop binnendienst of soortgelijke functie? Zoek jij meer uitdaging in je werk en weet jij meerdere taken tegelijk af te ronden? En zie jij jezelf al werken bij een bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng voorop staat? Reageer dan snel op deze mooie vacature!

Wat zoeken wij:
Voor een internationale groothandel in de regio Zwolle zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop binnendienst. Ervaring in soortgelijke functie is een pre.

Wat zijn je taken:
Jij bent medeverantwoordelijk voor de orderinvoer en ondersteunende werkzaamheden op de afdeling verkoop en service. Je onderhoud contact met klanten over lopende en potentiële orders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de data invoer van klantsystemen en het interne systeem. Omdat er wordt gewerkt met AFAS is ervaring met dit softwarepakket gewenst.

Wat vragen wij:
Vanwege het internationale en snelgroeiende karakter van het bedrijf is een goede beheersing van talen noodzakelijk. Denk aan Engels, Duits en bij voorkeur Frans. Je kent je verantwoordelijkheden en je werkt graag samen met het team. Jij schrikt er niet van als dingen anders lopen dan gepland en bedenkt snel een oplossing.

Wat bieden wij:
Een dynamische baan met HBO werk- en denkniveau, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Veel afwisseling in werkzaamheden en eigen inbreng om processen te verbeteren wordt gewaardeerd. Een goed bijpassend salaris. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, studiekostenregeling en pensioenopbouw.

Wil je meer weten over deze vacature medewerker verkoop binnendienst? Neem gerust contact op door te bellen of een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of stuur een mail naar personeel@solidepersoneel.nl.

 

Dit vind je vast ook leuk

Volg ons op social media

Contact

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
9:00-17:00

0529 48 44 18
info@solidepersoneel.nl

Aanmelden nieuwsbrief