Websitenaam

Calculator IT regio Zwolle

Zie jij jezelf al werken bij een jonge en dynamische organisatie in de IT? Heb jij affiniteit met passieve IT-infrastructuur? Beschik jij over technische kennis en ben je in staat om aanvragen te beoordelen en mee te praten over de uitvoeringswijze? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar een Calculator met ervaring in IT.

Wat zijn je taken:
Als calculator ben je verantwoordelijk voor het maken van calculaties en het uitwerken van de opdracht. Je beoordeelt offertes en hebt contact met diverse toeleveranciers. Je zorgt voor opvolging van de lopende offertes en je hebt samen met het team regelmatig contact met de opdrachtgevers.

Wat vragen wij:
Je hebt een afgeronde technische opleiding en hebt affiniteit met de passieve IT Infrastructuur. Je neemt je verantwoordelijkheid voor de taken die aan jou worden toevertrouwd. Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij:
Een leuke uitdagende baan rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Je krijgt alle ruimte om de afdeling en jezelf verder te ontwikkelen. En uiteraard een passend salaris op basis van je ervaring en opleiding.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Dit vind je vast ook leuk

Volg ons op social media