Websitenaam

Financieel medewerker

Ben jij een echte financiële duizendpoot? Zie jij jezelf al werken als financieel medewerker bij een groeiend dynamisch bedrijf? En ben jij op korte termijn beschikbaar voor een nieuwe stap in je carrière? Lees dan snel verder en solliciteer op deze mooie vacature.

Wat zoeken wij:
Voor een Internationale groothandel in Nieuwleusen zoeken wij ter versterking van het team een financieel medewerker.

Wat zijn je taken:
Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse financiële taken binnen een organisatie.  Je draagt zorg voor onder andere de factuuradministratie, debiteurenbeheer en de inkoopadministratie. Daarnaast bied jij ondersteuning bij het opstellen van begrotingen en blijft budgetten in de gaten houden. Kortom een functie met een breed pakket aan taken en uitdagingen.

Wat vragen wij:
Je bent nauwkeurig en kan goed samenwerken met collega’s. Je bent betrouwbaar en integer en hebt een goed financieel-analytisch inzicht. Een afgeronde opleiding MBO of HBO in financiële richting. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij:
Een dynamische baan met HBO werk- en denkniveau, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Veel afwisseling in werkzaamheden en eigen inbreng om processen te verbeteren wordt gewaardeerd. Een goed bijpassend salaris tussen € 3000,- en € 3600,-. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, studiekostenregeling en eigen pensioenopbouw.

Wil je meer weten over deze vacature financieel medewerker? Neem gerust contact op door te bellen of een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of stuur een mail naar personeel@solidepersoneel.nl.

Administratieve duizendpoot

Hou jij van veel afwisseling en verantwoordelijkheid in je baan? Weet jij je goed staande te houden in een dynamische en veelzijdige functie? En ben jij op korte termijn beschikbaar voor minimaal 20 uur per week? Lees dan snel verder en solliciteer op deze vacature als administratieve duizendpoot!

Wat zoeken wij:
Voor een opdrachtgever in Nieuwleusen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker, office Manager, receptionist en debiteuren beheerder.

Wat ga je doen:
Zoals aangegeven bij wij zoeken, ga je echt van alles doen. In deze functie ben je de spin in het web en heb je meerdere taken. Je ondersteund de directeur met algemene zaken, doet inkopen voor kantine en kantoor, beantwoord de telefoon en nog veel meer. Zo ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van diverse mailboxen, zorg je voor een accurate uitvoering van in- en verkoopadministratie en controleer je pakbonnen, bevestigingen en financiële bedrijfsgegevens. Kortom een baan met heel veel afwisseling.

Wat vragen wij:
Een afgeronde MBO-4 opleiding administratie, secretarieel, receptie en/of personeelszaken. Kennis van administratieve verwerkingsprocessen. Goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij:
Een veelzijdige afwisselende baan voor 20 tot 24 uur per week. Salaris en voorwaarden conform CAO metaalbewerking. Bruto uurloon tussen € 14,- en € 17,50, afhankelijk van je kennis en ervaring. 25 vakantiedagen en 13 adv dagen op basis van fulltime, naar ratio voor 20 tot 24 uur.

Heb je nog vragen over deze vacature administratieve duizendpoot? Neem voor vragen en informatie contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, door een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Medewerker Financiële Administratie

Ben jij een ster in financiële administratie? Weet jij de boekhouder te ondersteunen bij het nauwkeurig voeren van de financiële administratie? Ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder en solliciteer op deze mooie functie van medewerker financiële administratie!

Wat zoeken wij:
Voor een internationaal werkende groothandel zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker financiële administratie met kennis van boekhouding.

Wat zijn je taken:
Je werkzaamheden bestaan uit het controleren en inboeken van inkoopfacturen, verwerken van verkoop facturen en maken van incasso batches. Je bent verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer. Het dagelijks controleren en bijhouden van de financiële administratie, denk hierbij aan bank, MSP, PP en kas. Verder ondersteun je de boekhouder met relevante taken. De financiële afdeling ondersteunt de andere afdelingen op administratief gebied met een financieel karakter.

Wat vragen wij:
Een afgeronde MBO-4 opleiding richting bedrijfsadministratie is een pre. Minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie. Kennis van MS-Office en administratieve systemen. Goede beheersing van Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Kunnen denken in journaalposten is essentieel.

Wat bieden wij:
Je gaat werken in een groeiende, dynamische, internationale omgeving met korte lijnen. Een goed start salaris tussen € 16,50 en € 18,00 bruto per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring. Na een gedegen aantal gewerkte uren ga je rechtstreeks in dienst van onze opdrachtgever. Je krijgt de mogelijkheid om door te groeien naar boekhouder, waarbij je verantwoordelijk wordt voor de gehele financiële administratie. Een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer als je verder dan 4 kilometer van het bedrijf woont met een maximum van 25 kilometer rondom Dalfsen. 25 vakantiedagen op basis van fulltime.

Heb je nog vragen over deze vacature medewerker financiële administratie? Neem voor vragen en informatie contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, door een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Volg ons op social media

Contact

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
9:00-17:00

0529 48 44 18
info@solidepersoneel.nl

Aanmelden nieuwsbrief