Websitenaam

Zelfstandig werkend kok m/v

Wil jij zelfstandig werken als kok met de meest mooie lokale- en streekproducten? Zie jij jezelf al werken in een nieuwe open keuken, voorzien van de nieuwste technieken? Tover jij in een handomdraai de mooiste gerechten op tafel? Lees dan snel verder.

Wat zoeken wij:
Voor een modern en gezellig restaurant in de regio zijn wij op zoek naar een ervaren kok.

Wat zijn je taken:
Samen met de chef-kok maak jij de mooiste gerechten met lokale producten. Je werkt volgens de kaart. Voorbereiden van lunch, voorbereiden van maaltijden, voorbereiden van buffetten. Meedenken met nieuwe voor-, hoofd- en nagerechten. Uiteraard voer jij je werkzaamheden uit volgens alle hygiënische voorschriften en zorgt na het bereiden van het eten voor een schone, nette werkplek.

Wat vragen wij:
Omdat je werkdag dynamisch kan zijn, is flexibiliteit gewenst. Je bent niet snel van je stuk gebracht als er onverwachts een grote groep gasten aanschuiven voor een lunch of diner.

Wat bieden wij:
Je komt te werken in een nieuwe keuken voorzien van de nieuwste technieken in de horeca. Je gaat deelnemen in een gastvrij en gemotiveerd team waar een fijne werksfeer heerst. Veel ruimte voor eigen inbreng en uiteraard een passend salaris tussen de € 1800,- en € 2500,- bruto per maand afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Nog geen ervaring als kok maar wel interesse?
Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, WhatsApp of per mail personeel@solidepersoneel.nl

 

Volg ons op social media