Websitenaam

Systeembeheerder m/v

Heb jij ervaring met Microsoft 365 en Windows? Zoek jij een baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? En heb jij een rijbewijs B of bijna in bezit? Lees dan snel verder en solliciteer op deze mooie vacature Systeembeheerder.

Wat zoeken wij:
Voor een automatiseringsbedrijf zijn wij op zoek naar een systeembeheerder m/v.

Wat zijn je taken:
Als systeembeheerder help jij klanten die problemen ondervinden met hun computer of online werkomgeving. Je helpt bedrijven met onlineoplossingen voor Cloud opslag met behulp van Office 365. Dit doe je niet alleen maar met 5 collega’s binnen een groeiende organisatie. Je installeert systemen bij klanten en voorziet deze van informatie over de producten. Omdat niet iedereen zo technisch is als jou, help je via de telefoon klanten door te luisteren en te zoeken naar een oplossing.

Wat vragen wij:
Een gezonde dosis zin om te werken. Rijbewijs B is een grote pré.

Wat bieden wij:
Een fulltimebaan binnen een gezellig team jonge mensen. Veel ruimte om je kennis up to date te houden en verder uit te breiden. Denk hierbij aan Azure en/of OpenStack. Alle vrijheid om certificaten te halen doormiddel van cursussen. Salaris tussen € 2600,-  en € 3300,- bruto per maand op basis van je kennis en ervaring.

 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Helpdesk Medewerker ICT Nieuwleusen

Heb jij ervaring als helpdeskmedewerker of wil jij dit juist leren? Durf jij het aan om het eerste aanspreekpunt te zijn voor klanten? Ben jij ook nog eens op korte termijn beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder en reageer op deze mooie vacature.

Wat zoeken wij:
Voor een automatiseringsbedrijf uit de regio zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker.

Wat zijn je taken:
Jij bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie als het gaat om binnenkomende telefoon en mail. Je probeert te achterhalen bij welke collega de vraag van de klant terecht moet komen. Binnenkomende mail beantwoord je op een correcte manier en zorgt dat ook deze terecht komen bij de juiste persoon. Je werkt veelal in kantoor maar het komt ook voor dat je bijvoorbeeld een laptop, PC of beeldscherm naar een klant gaat brengen. En is het wat rustiger aan de telefoon, dan help je uiteraard je collega’s met andere werkzaamheden. Kortom een veelzijdige baan als helpdeskmedewerker met volop doorgroeimogelijkheden.

Wat vragen wij:
Omdat je gaat werken met IT oplossingen is enige kennis hierover gewenst. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met rijbewijs B of deze op korte termijn in bezit. Je krijgt direct met klanten te maken, daarom zijn goede communicatieve vaardigheden gewenst.

Wat bieden wij:
Je komt fulltime te werken in een jong en gezellig team van ongeveer 5 collega’s. Je krijgt naast je functie ook de ruimte voor zelfontwikkeling en bijscholing. Wil je doorleren en werken tegelijk? Dan kan dat uiteraard ook. Brutosalaris op basis van fulltime, tussen € 2200,- en € 2900,- per maand afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Nog geen 21, dan is het loon naar ratio. Je gaat direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Interesse gekregen in deze mooie vacature, of wil je nog meer weten? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, WhatsApp kan ook via dit nummer. Of stuur een mail naar personeel@solidepersoneel.nl.

Logistiek medewerker

Hou jij van een opgeruimd en efficiënt ingericht magazijn? Ben jij de logistiek medewerker die op zoek is naar een zelfstandige en brede functie? En ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder en solliciteer op deze mooie functie.

Wat ga je doen:
Je start de dag om 07:00 uur in het magazijn en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Het in ontvangst nemen en controleren van goederen en het administratief verwerken is voor jou dagelijkse routine. Je zet het materiaal klaar voor de Engineers of zet de materialen klaar voor verzending naar klanten. Bijhouden uitgifte en onderhouden van materieel hoort bij je kerntaken. Je bent verantwoordelijk voor de magazijnvoorraden en bent het aanspreekpunt voor diverse collega’s.

Wat vragen wij:
In deze nieuwe functie is het van belang dat je kennis hebt van Office 365 toepassingen en in het bezit bent van een heftruckcertificaat is een pre. Je werkt graag in hoog tempo en houdt van actie in je werk. Uiteraard weet je altijd waar alles ligt en ben je gestructureerd. Je werkt zelfstandig en beschikt over MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting.

Wat bieden wij:
Een fantastische nieuw baan met veel ruimte voor eigen invulling binnen een dynamische en informele organisatie. Alle ruimte om jezelf en de afdeling verder te ontwikkelen. Een bruto salaris tussen € 2200,- en 3200,- per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals extra ouderschapsverlof en opleidingsmogelijkheden.

Heb je nog geen ervaring als logistiek medewerker of wil je juist starten in deze functie. Vraag naar de mogelijkheden voor een opleiding in bijvoorbeeld een BBL traject of doormiddel van cursussen.

Solliciteer direct door je gegevens in te vullen en je cv te sturen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen of appen naar 0529-484418, mailen kan naar personeel@solidepersoneel.nl

Calculator IT regio Zwolle

Zie jij jezelf al werken bij een jonge en dynamische organisatie in de IT? Heb jij affiniteit met passieve IT-infrastructuur? Beschik jij over technische kennis en ben je in staat om aanvragen te beoordelen en mee te praten over de uitvoeringswijze? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar een Calculator met ervaring in IT.

Wat zijn je taken:
Als calculator ben je verantwoordelijk voor het maken van calculaties en het uitwerken van de opdracht. Je beoordeelt offertes en hebt contact met diverse toeleveranciers. Je zorgt voor opvolging van de lopende offertes en je hebt samen met het team regelmatig contact met de opdrachtgevers.

Wat vragen wij:
Je hebt een afgeronde technische opleiding en hebt affiniteit met de passieve IT Infrastructuur. Je neemt je verantwoordelijkheid voor de taken die aan jou worden toevertrouwd. Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij:
Een leuke uitdagende baan rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Je krijgt alle ruimte om de afdeling en jezelf verder te ontwikkelen. En uiteraard een passend salaris op basis van je ervaring en opleiding.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Dit vind je vast ook leuk

Volg ons op social media

Contact

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
9:00-17:00

0529 48 44 18
info@solidepersoneel.nl

Aanmelden nieuwsbrief