Websitenaam

Opruimer werkplaats

Wordt jij blij van opgeruimde werkplekken en zie jij altijd mogelijkheden om het nog netter te houden? Zorg jij voor de glimlach op de gezichten van je collega’s als ze de nette werkplaats zien? Ben jij een echt opgeruimd type? Lees dan snel verder en solliciteer op deze mooie vacature opruimer werkplaats!

Wat zoeken wij:
Voor een opdrachtgever van ons met een grote werkplaats, zoeken wij een opruimer die kan zorgen voor een nette en opgeruimde werkomgeving.

Wat ga je doen:
Je gaat volgens een vast schema je dagelijkse ronde doen door de werkplaats en productiehal. Je voert diverse werkzaamheden uit, zoals het aanvegen en opgeruimd houden van de productiehal. Achtergebleven zaagstukken en stof haal je weg bij de machines. Zodra afvalcontainers vol zijn, zorg jij ervoor dat deze op de juiste plek worden geleegd. Je werkt iedere dag samen met een groot aantal collega’s in de productiehal.

Wat vragen wij:
Omdat je veel in beweging bent is een goede fysieke conditie van belang. Je kunt goed samenwerken en luisteren en beheerst de Nederlandse taal. En je pakt graag alles aan om het werk klaar te krijgen.

Wat bieden wij:
Een mooie werkplek bij een leuk en informeel bedrijf. Een goed salaris en uitstekende voorwaarden volgens de CAO timmerindustrie. Je bent iedere vrijdagmiddag vrij. En bij goed functioneren volgt een vast dienstverband, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Dit betreft een fulltime baan voor lange tijd.

Nog geen ervaring, geen probleem. Je krijgt alle kans om het werk eigen te maken.

Heb je nog vragen over deze vacature opruimer werkplaats? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Schoonmaakmedewerker m/v

Woon jij in de regio Dalfsen en wil jij wat bijverdienen als schoonmaakmedewerker m/v? Of wil je een vast aantal uren per week op een vaste locatie? Ben jij beschikbaar in het begin van de avond en lijkt het jou leuk om in een vast team te werken? Lees dan snel verder en solliciteer op deze vacature schoonmaakmedewerker m/v.

Wat zoeken wij:
In de regio Dalfsen zoeken wij een schoonmaakmedewerker m/v voor ongeveer 10 uur per week.

Wat ga je doen:
Samen met je collega’s maak je schoon op een vast object. Volgens een vaste routine maak je de diverse ruimtes schoon en zorg je dat de traphuizen er netjes uit zien. De entree van het pand moet uiteraard iedere dag bij worden gehouden zodat iedereen een frisse indruk krijgt. In overleg met je collega’s worden de taken per dag verdeeld zodat je niet altijd het zelfde doet.

Wat vragen wij:
Enige ervaring in het werk is gewenst omdat je dan sneller kan instromen. Het werk is meestal na 18:00 uur en daarom van belang dat je beschikbaar bent op dat tijdstip.

Wat bieden wij:
Een baan voor minimaal 10 uur per week en bij goed bevallen kan dit worden uitgebreid naar andere objecten. Je komt te werken in een leuk team dat goed op elkaar is ingespeeld. Salaris en voorwaarden volgens de schoonmaak cao. Na een gedegen aantal uur werken, ga je in dienst bij onze opdrachtgever.

Heb je nog vragen over deze vacature Schoonmaakmedewerker m/v? Neem voor vragen en informatie contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, door een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Schoonmaak medewerker

Weet jij als geen ander hoe belangrijk en fijn het is om binnen te komen in een schoon kantoor? Zorg jij graag voor blije gezichten bij je collega’s door een opgeruimd en schoon kantoor achter te laten? Ben jij die opgeruimde, georganiseerde en energieke schoonmaakprofessional die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze mooie vacature als schoonmaak medewerker!

Wat zoeken wij:
Voor een bedrijf in de omgeving van Heino zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerker voor 16 tot 20 uur per week.

Wat ga je doen:
Als het kantoor door de meeste collega’s is verlaten zorg jij voor een nette, schone en opgeruimde kantoorruimte. Het gaat om een nieuw pand waar de verf net droog is. En omdat het een nieuw pand is, is de tijd die nodig is nog niet exact bekend. Je krijgt daarin de ruimte om dit zelf uit te zoeken en je tijden in te delen. Het is van belang dat de bureaus netjes en schoon zijn en dat de vaat is opgeruimd en schoon gemaakt.

Wat vragen wij:
Verantwoordelijkheid, omdat je het belangrijk vindt dat je collega’s iedere dag aan een frisse start kunnen beginnen. Flexibiliteit, je springt af en toe bij als dat nodig is, bijvoorbeeld na een feestje waarbij jij uiteraard ook aanwezig bent. Een vrolijk karakter, omdat je voldoening haalt uit je werk.

Wat bieden wij:
Een baan voor 16 tot 20 uur per week. Je krijgt een passend salaris tussen de € 875,- tot € 1250,- bruto per maand op basis van 20 uur. 100 vakantie uren bij een werkweek van 2o uur. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaal en techniek en uitstekende secundaire voorwaarden zoals gebruik maken van de sportschool. En er is een activiteitencommissie die zorgt voor een gevulde agenda met leuke activiteiten. Na een vast aantal uren ga je in vaste dienst bij onze opdrachtgever.

Heb je nog vragen over deze vacature Schoonmaak medewerker? Neem voor vragen en informatie contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, door een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Schoonmaak Nieuwleusen

Op zoek naar werk na schooltijd? Woon jij in Nieuwleusen en wil jij graag vaste uren bij verdienen? Heb jij ervaring met het schoonmaken van scholen? Reageer dan snel op deze vacature Schoonmaak Nieuwleusen!

Wat zoeken wij:
Voor een school in Nieuwleusen zijn wij opzoek naar een vaste schoonmaakmedewerker vanaf 17:00 uur.

Wat ga je doen:
Je gaat samen met een collega een basisschool in Nieuwleusen schoonmaken. Dit houd in dat je de lokalen schoonmaakt, alle toiletgroepen bij langs gaat en zorgt dat de afvalemmers weer leeg zijn voor de volgende dag. Vanaf 17:00 uur is de mogelijkheid om schoon te maken. Later mag wel, eerder niet. Ervaring met schoonmaak is een pre.

Wat vragen wij:
Iedere dag moet er worden schoongemaakt. Wij vragen om beschikbaarheid op schooldagen, 2,5 uur per dag. Ben je niet alle dagen beschikbaar? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Wat bieden wij:
Een baan voor lange tijd en vrij tijdens de schoolvakanties. Uiteraard zijn meerdere projecten mogelijk. Een bruto uurloon tussen € 12,15 en € 13,89, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Verdere voorwaarden volgens schoonmaak CAO.

Heb je nog vragen over deze vacature Schoonmaak Nieuwleusen? Neem voor vragen en informatie contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, door een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Schoonmaak Hardenberg

Ben jij op zoek naar een schoonmaakwerk in Hardenberg? Kun je starten na 14:30 uur en verschillende locaties schoonmaken? En ben jij in bezit van een V.O.G? reageer dan snel op deze vacature Schoonmaak Hardenberg.

Wat zoeken wij:
Voor een van onze vaste opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor de regio Hardenberg.

Wat ga je doen:
Er zijn 2 panden van zorginstellingen waar schoongemaakt moet worden van maandag tot en met vrijdag. Daarbij ook een kinderdagopvang op maandag en donderdag na 18:00 uur. Je werkt alleen en daarom is enige ervaring gewenst.

Wat vragen wij:
Omdat je met zorginstellingen te maken krijgt is een verklaring omtrent gedrag (V.O.G.) verplicht. Deze wordt vergoed als je deze nog niet hebt. De panden liggen niet heel ver uit elkaar maar in het bezit zijn van minimaal een fiets is gewenst.

Wat bieden wij:
Een baan met veel vrijheid om je tijd in te delen zolang het maar na 14:30 uur is en bij het kinderdagverblijf na 18:00 uur. In de ochtend voor 06:30 mag ook, maar dat betekend dat je start om 05:00 uur (kinderdagverblijf). Afhankelijk van je leeftijd en ervaring een bruto uurloon van minimaal € 12,15 oplopend tot € 13,78. Het schoonmaak CAO is hierbij van toepassing. Wil je alle panden schoonmaken, komt dit neer op 28 uur per week. Het minimale aantal uren is 3 uur per dag verdeeld over 5 werkdagen.

Wil je meer weten over deze vacature Schoonmaak Hardenberg? Neem voor vragen en informatie contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, door een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Interieurverzorger m/v College Ommen (20 uur per week)

Ben jij op zoek naar een vast aantal uren werk per week? Wil jij graag iedere schoolvakantie vrij zijn? En ben jij op zeer korte termijn beschikbaar voor een leuke baan? Reageer dan snel op deze vacature.

Wat zoeken wij:
Voor een school in Ommen zijn wij op zoek naar vaste interieurverzorgers/verzorgsters.

Wat zijn je taken:
Je gaat samen met je collega de school schoonmaken. De tijden hiervoor zijn iedere dag vanaf 14:30 uur tot 18:00 uur. Je reinigt de lokalen, kantine, wandelgangen, trappen etc. Samen met je collega wissel je om en om het dweilen en stofzuigen.

Wat vragen wij:
Enige ervaring met schoonmaak is gewenst in verband met het snelle starten. Uiteraard krijg je een gedegen inwerkperiode. Omdat je op een school gaat schoonmaken is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste.

Wat bieden wij:
Een werkplek met vaste uren per week. Iedere schoolvakantie vrij (tenzij je anders wil). Uitzicht op een vast dienstverband rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Een brutosalaris tussen € 11,83 en € 13,45 afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Reiskosten in overleg. Ben je nog niet in bezit van een VOG, dan vergoeden wij deze.

 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418.

Schoonmaker m/v Nieuwleusen (parttime)

Zoek jij een baan voor ongeveer 9 uur per week? Ben jij beschikbaar op dinsdag en donderdag? En ben jij een ervaren schoonmaker, woon je in de regio Nieuwleusen en heb jij ervaring met het schoonmaken van kantoorruimtes? Spreken deze vragen jou aan, lees dan snel verder en reageer op deze mooie vacature!

Wat zoeken wij:
Voor een bedrijf in Nieuwleusen zijn wij op zoek naar een vaste schoonmaker m/v.

Wat zijn je taken:
Je werkt iedere dinsdag en donderdag van 12:00 tot 16:45 uur. Op deze dagen maak het kantoor, de entreehal en de kantines schoon. Uiteraard zorg je ervoor dat klanten een frisse indruk krijgen van het pand.

Wat vragen wij:
Enige ervaring met schoonmaken van kantoorruimtes is een wens. Voorkeur gaat uit naar iemand die woont in de regio Nieuwleusen.

Wat bieden wij:
Je komt te werken in een grote organisatie met doorgroeimogelijkheden en op termijn meer uren. Eventueel andere functies of andere afdelingen schoonmaken behoort tot de mogelijkheden. In eerste instantie een parttimebaan met vaste tijden en dagen. Een bruto uurloon tussen € 11,85 en € 13,56 afhankelijk van je ervaring. Bij goed functioneren uitzicht op een vaste baan. Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Schoonmaak- & Glazenwassersbedrijf.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Volg ons op social media

Contact

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
9:00-17:00

0529 48 44 18
info@solidepersoneel.nl

Aanmelden nieuwsbrief