Websitenaam

Magazijnmedewerker partyverhuur

Ben jij een georganiseerde en energieke teamspeler met oog voor detail? Wil je bijdragen aan het succes van mooie feesten en evenementen? En wil jij meer ervaring opdoen als magazijnmedewerker partyverhuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken wij:

Voor een cateringbedrijf in de regio Zwolle zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker partyverhuur.

Wat ga je doen:

Als magazijnmedewerker partyverhuur ben je verantwoordelijk voor het beheren en organiseren van het magazijn. Je zorgt ervoor dat alle verhuurmaterialen, van tenten tot tafels en decoratie, netjes en gestructureerd worden opgeslagen en klaargemaakt voor transport. Daarnaast help je bij het laden en lossen van vrachtwagens en zorg je ervoor dat retour gekomen materialen worden gecontroleerd en schoongemaakt. Incidenteel assisteer je bij op- en afbouw van evenementen op locatie.

Wat vragen wij:

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
 • Fysiek in staat om zware objecten te tillen.
 • Oog voor detail en gevoel voor orde en netheid.
 • Flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden indien nodig.

Wat bieden wij:

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf. Een prettige en informele werksfeer met enthousiaste collega’s. Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De kans om bij te dragen aan de organisatie van onvergetelijke feesten en evenementen.

Wil je meer weten over deze vacature magazijnmedewerker partyverhuur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. Je kunt ons bereiken op 0529-484418 of via personeel@solidepersoneel.nl.

 

Medewerker calamiteitenreiniging

Heb jij ervaring met specialistisch reinigen na calamiteiten, of wil jij dit graag leren? Wil jij werken in een klein en hecht team? Weet jij goed om te gaan met waardevolle spullen van een ander? Solliciteer dan op deze vacature medewerker calamiteitenreiniging.

Wat zoeken wij:

Voor een schoonmaakbedrijf uit de regio zijn wij op zoek naar een medewerker calamiteitenreiniging.

Wat ga je doen:

Na het vaststellen van brand- en/of waterschade door een expert, is het aan jou de taak om zorgvuldig te werk te gaan. Het werk varieert van roet- en rookschade tot waterschade in kantoren, winkels en woningen. Het herstellen van huishoudelijke inboedels en bedrijfsinventarissen gebeurt op locatie en in de bedrijfshal. Jij zorgt samen met je collega’s ervoor dat een gedupeerde snel weer gebruik kan maken van de woning of bedrijfspand.

Wat vragen wij:

Je krijgt vanaf de bedrijfshal de beschikking over een bedrijfsbus en een rijbewijs B is daarom een eis. Doorgaans is je werkdag van 07:30 uur tot 16:30 uur. Het kan voorkomen dat je soms doorwerkt of bijspringt bij een collega om bepaalde klussen af te ronden. Het komt ook voor dat je op ladders of steigers moet werken. Daarom is het van belang dat je geen hoogtevrees hebt. Veilig werken is in dit vak van groot belang en daarom vragen wij om een Vca-certificaat, of de bereidheid om deze op korte termijn (op onze kosten) te behalen.

Wat bieden wij:

Veel verantwoordelijkheid en vrijheid in het uitoefenen van je beroep. Je komt te werken in een hecht team. Salaris en voorwaarden volgens de schoonmaak cao. Bij wederzijds goed bevallen volgt op korte termijn een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever. Heb je geen ervaring maar wil je dit vak graag leren, dan worden er opleidingen en cursussen aangeboden.

Heb je nog vragen over deze vacature medewerker calamiteitenreiniging? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Schoonmaak medewerker Heerenveen

Wat zoeken wij:


Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerker Heerenveen.
Het werk is voor langere tijd, met kans op een vaste baan bij goed functioneren.
Je maakt kantoorruimtes en units schoon.

Functie-eisen:


Je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag in de dagdienst
Goed in teamverband, maar ook zelfstandig kunnen werken
Fysiek goed in orde
Je beheerst de Nederlandse taal goed

Wat bieden wij:

 • Afwisselend werk in een klein team;
 • Fulltime baan (dagdiensten);
 • Goed salaris conform CAO;
 • Eventueel volgen van cursus behoort tot de mogelijkheid;
 • Bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband;
 • Alle schoolvakanties vrij!

Geïnteresseerd?


Ben jij de schoonmaak medewerker Heerenveen die wij zoeken en voldoe je aan bovenstaand profiel neem dan contact met ons op via WhatsApp, bel naar telefoonnummer 0529-484418 of stuur je CV naar: personeel@solidepersoneel.nl

Schoonmaakmedewerker m/v

Woon jij in de regio Dalfsen en wil jij wat bijverdienen als schoonmaakmedewerker m/v? Of wil je een vast aantal uren per week op een vaste locatie? Ben jij beschikbaar in het begin van de avond en lijkt het jou leuk om in een vast team te werken? Lees dan snel verder en solliciteer op deze vacature schoonmaakmedewerker m/v.

Wat zoeken wij:
In de regio Dalfsen zoeken wij een schoonmaakmedewerker m/v voor ongeveer 10 uur per week.

Wat ga je doen:
Samen met je collega’s maak je schoon op een vast object. Volgens een vaste routine maak je de diverse ruimtes schoon en zorg je dat de traphuizen er netjes uit zien. De entree van het pand moet uiteraard iedere dag bij worden gehouden zodat iedereen een frisse indruk krijgt. In overleg met je collega’s worden de taken per dag verdeeld zodat je niet altijd het zelfde doet.

Wat vragen wij:
Enige ervaring in het werk is gewenst omdat je dan sneller kan instromen. Het werk is meestal na 18:00 uur en daarom van belang dat je beschikbaar bent op dat tijdstip.

Wat bieden wij:
Een baan voor minimaal 10 uur per week en bij goed bevallen kan dit worden uitgebreid naar andere objecten. Je komt te werken in een leuk team dat goed op elkaar is ingespeeld. Salaris en voorwaarden volgens de schoonmaak cao. Na een gedegen aantal uur werken, ga je in dienst bij onze opdrachtgever.

Heb je nog vragen over deze vacature Schoonmaakmedewerker m/v? Neem voor vragen en informatie contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, door een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Schoonmaak medewerker

Weet jij als geen ander hoe belangrijk en fijn het is om binnen te komen in een schoon kantoor? Zorg jij graag voor blije gezichten bij je collega’s door een opgeruimd en schoon kantoor achter te laten? Ben jij die opgeruimde, georganiseerde en energieke schoonmaakprofessional die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze mooie vacature als schoonmaak medewerker!

Wat zoeken wij:
Voor een bedrijf in de omgeving van Heino zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerker voor 16 tot 20 uur per week.

Wat ga je doen:
Als het kantoor door de meeste collega’s is verlaten zorg jij voor een nette, schone en opgeruimde kantoorruimte. Het gaat om een nieuw pand waar de verf net droog is. En omdat het een nieuw pand is, is de tijd die nodig is nog niet exact bekend. Je krijgt daarin de ruimte om dit zelf uit te zoeken en je tijden in te delen. Het is van belang dat de bureaus netjes en schoon zijn en dat de vaat is opgeruimd en schoon gemaakt.

Wat vragen wij:
Verantwoordelijkheid, omdat je het belangrijk vindt dat je collega’s iedere dag aan een frisse start kunnen beginnen. Flexibiliteit, je springt af en toe bij als dat nodig is, bijvoorbeeld na een feestje waarbij jij uiteraard ook aanwezig bent. Een vrolijk karakter, omdat je voldoening haalt uit je werk.

Wat bieden wij:
Een baan voor 16 tot 20 uur per week. Je krijgt een passend salaris tussen de € 875,- tot € 1250,- bruto per maand op basis van 20 uur. 100 vakantie uren bij een werkweek van 2o uur. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaal en techniek en uitstekende secundaire voorwaarden zoals gebruik maken van de sportschool. En er is een activiteitencommissie die zorgt voor een gevulde agenda met leuke activiteiten. Na een vast aantal uren ga je in vaste dienst bij onze opdrachtgever.

Heb je nog vragen over deze vacature Schoonmaak medewerker? Neem voor vragen en informatie contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, door een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Schoonmaak Nieuwleusen

Op zoek naar werk na schooltijd? Woon jij in Nieuwleusen en wil jij graag vaste uren bij verdienen? Heb jij ervaring met het schoonmaken van scholen? Reageer dan snel op deze vacature Schoonmaak Nieuwleusen!

Wat zoeken wij:
Voor een school in Nieuwleusen zijn wij opzoek naar een vaste schoonmaakmedewerker vanaf 17:00 uur.

Wat ga je doen:
Je gaat samen met een collega een basisschool in Nieuwleusen schoonmaken. Dit houd in dat je de lokalen schoonmaakt, alle toiletgroepen bij langs gaat en zorgt dat de afvalemmers weer leeg zijn voor de volgende dag. Vanaf 17:00 uur is de mogelijkheid om schoon te maken. Later mag wel, eerder niet. Ervaring met schoonmaak is een pre.

Wat vragen wij:
Iedere dag moet er worden schoongemaakt. Wij vragen om beschikbaarheid op schooldagen, 2,5 uur per dag. Ben je niet alle dagen beschikbaar? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Wat bieden wij:
Een baan voor lange tijd en vrij tijdens de schoolvakanties. Uiteraard zijn meerdere projecten mogelijk. Een bruto uurloon tussen € 12,15 en € 13,89, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Verdere voorwaarden volgens schoonmaak CAO.

Heb je nog vragen over deze vacature Schoonmaak Nieuwleusen? Neem voor vragen en informatie contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, door een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Schoonmaak Hardenberg

Ben jij op zoek naar een schoonmaakwerk in Hardenberg? Kun je starten na 14:30 uur en verschillende locaties schoonmaken? En ben jij in bezit van een V.O.G? reageer dan snel op deze vacature Schoonmaak Hardenberg.

Wat zoeken wij:
Voor een van onze vaste opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor de regio Hardenberg.

Wat ga je doen:
Er zijn 2 panden van zorginstellingen waar schoongemaakt moet worden van maandag tot en met vrijdag. Daarbij ook een kinderdagopvang op maandag en donderdag na 18:00 uur. Je werkt alleen en daarom is enige ervaring gewenst.

Wat vragen wij:
Omdat je met zorginstellingen te maken krijgt is een verklaring omtrent gedrag (V.O.G.) verplicht. Deze wordt vergoed als je deze nog niet hebt. De panden liggen niet heel ver uit elkaar maar in het bezit zijn van minimaal een fiets is gewenst.

Wat bieden wij:
Een baan met veel vrijheid om je tijd in te delen zolang het maar na 14:30 uur is en bij het kinderdagverblijf na 18:00 uur. In de ochtend voor 06:30 mag ook, maar dat betekend dat je start om 05:00 uur (kinderdagverblijf). Afhankelijk van je leeftijd en ervaring een bruto uurloon van minimaal € 12,15 oplopend tot € 13,78. Het schoonmaak CAO is hierbij van toepassing. Wil je alle panden schoonmaken, komt dit neer op 28 uur per week. Het minimale aantal uren is 3 uur per dag verdeeld over 5 werkdagen.

Wil je meer weten over deze vacature Schoonmaak Hardenberg? Neem voor vragen en informatie contact met ons op via telefoonnummer 0529-484418, door een WhatsApp te sturen naar 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Volg ons op social media

Contact

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
9:00-17:00

0529 48 44 18
info@solidepersoneel.nl

Aanmelden nieuwsbrief