Websitenaam

Interieurverzorger m/v College Ommen (20 uur per week)

Ben jij op zoek naar een vast aantal uren werk per week? Wil jij graag iedere schoolvakantie vrij zijn? En ben jij op zeer korte termijn beschikbaar voor een leuke baan? Reageer dan snel op deze vacature.

Wat zoeken wij:
Voor een school in Ommen zijn wij op zoek naar vaste interieurverzorgers/verzorgsters.

Wat zijn je taken:
Je gaat samen met je collega de school schoonmaken. De tijden hiervoor zijn iedere dag vanaf 14:30 uur tot 18:00 uur. Je reinigt de lokalen, kantine, wandelgangen, trappen etc. Samen met je collega wissel je om en om het dweilen en stofzuigen.

Wat vragen wij:
Enige ervaring met schoonmaak is gewenst in verband met het snelle starten. Uiteraard krijg je een gedegen inwerkperiode. Omdat je op een school gaat schoonmaken is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste.

Wat bieden wij:
Een werkplek met vaste uren per week. Iedere schoolvakantie vrij (tenzij je anders wil). Uitzicht op een vast dienstverband rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Een brutosalaris tussen € 11,83 en € 13,45 afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Reiskosten in overleg. Ben je nog niet in bezit van een VOG, dan vergoeden wij deze.

 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418.

Schoonmaker m/v Nieuwleusen (parttime)

Zoek jij een baan voor ongeveer 9 uur per week? Ben jij beschikbaar op dinsdag en donderdag? En ben jij een ervaren schoonmaker, woon je in de regio Nieuwleusen en heb jij ervaring met het schoonmaken van kantoorruimtes? Spreken deze vragen jou aan, lees dan snel verder en reageer op deze mooie vacature!

Wat zoeken wij:
Voor een bedrijf in Nieuwleusen zijn wij op zoek naar een vaste schoonmaker m/v.

Wat zijn je taken:
Je werkt iedere dinsdag en donderdag van 12:00 tot 16:45 uur. Op deze dagen maak het kantoor, de entreehal en de kantines schoon. Uiteraard zorg je ervoor dat klanten een frisse indruk krijgen van het pand.

Wat vragen wij:
Enige ervaring met schoonmaken van kantoorruimtes is een wens. Voorkeur gaat uit naar iemand die woont in de regio Nieuwleusen.

Wat bieden wij:
Je komt te werken in een grote organisatie met doorgroeimogelijkheden en op termijn meer uren. Eventueel andere functies of andere afdelingen schoonmaken behoort tot de mogelijkheden. In eerste instantie een parttimebaan met vaste tijden en dagen. Een bruto uurloon tussen € 11,85 en € 13,56 afhankelijk van je ervaring. Bij goed functioneren uitzicht op een vaste baan. Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Schoonmaak- & Glazenwassersbedrijf.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

(leerling) Operator Dalfsen (32 – 40 uur per week)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij doorgroeien tot operator? Wil jij werken in een leuk team met veel doorgroeimogelijkheden? Ben jij op korte termijn beschikbaar? Lees dan snel verder.

Wat zoeken wij:
Wij zoeken voor Lactalis Leerdammer in Dalfsen een reinigingsmedewerker die intern wordt opgeleid tot operator.

Wat zijn je taken:
Je houdt de productieruimtes en de machines schoon. Je zorgt ervoor dat de kazen goed in- en uit het pekelbad komen. Wanneer je het proces goed kent word je opgeleid tot operator. Als operator bedien je de machines. Dit doe je in combinatie met de reinigingswerkzaamheden zodat jouw werk afwisselend is, waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt.

Wat vragen wij:
Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent fysiek goed in orde in verband met zwaar werk. Je hebt affiniteit met techniek en bent flexibel inzetbaar (3-ploegendienst).

Wat bieden wij:
Een afwisselende leuke baan in een leuk en hecht team. Een goed salaris (startsalaris is € 14,29 bruto per uur) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ploegentoeslagen oplopend tot 200% op zondag). Reiskostenvergoeding woon/werk verkeer € 0,19 per kilometer. Bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling.

 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Glazenwasser m/v regio Nieuwleusen (32-40 uur)

Ben jij een ervaren glazenwasser en kan je dagelijks vele ramen en puien blinkend opleveren? Woon jij in de regio Nieuwleusen en zoek jij een nieuwe uitdaging? Ben jij voor minimaal 32 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder.

Wat zoeken wij:
Voor een gerenommeerd schoonmaakbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren glazenwasser.

Wat zijn je taken:
Je gaat zelfstandig op pad naar diverse klussen. De ene keer maak je de ramen van een woning schoon en de andere keer reinig je de ramen aan de binnenzijde van een kantoor. Het komt ook voor dat je op een hoogwerker staat te wassen.

Wat vragen wij:
Omdat je vaak op een ladder en/of hoogwerker staat is het van belang dat je geen hoogtevrees hebt. Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken. Heb je nog geen ervaring maar wil je het vak graag leren, dan krijg je de mogelijkheid om dit te leren via interne cursussen en opleidingen. Het komt voor dat je met een bus op pad gaat en daarom is een rijbewijs B van belang.

Wat bieden wij:
Een leuke afwisselende baan en werk in de regio Nieuwleusen. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Schoonmaak en Glazenwassersbedrijf zoals vakantiegeld en vakantiedagen. In je werk word je voorzien van de beste middelen en materialen. Heb jij het naar je zin en is onze opdrachtgever tevreden over je werk, dan volgt er een vast dienstverband bij onze opdrachtgever in dienst.

 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Schoonmaker m/v Heerenveen (36 – 40 uur per week)

Wat zoeken wij:

Voor een opdrachtgever in Heerenveen zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Het werk is voor langere tijd, met kans op een vaste baan bij goed functioneren. Je maakt kantoorruimtes en units schoon.

Functie-eisen:

  • Je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag in de dagdienst
  • Goed in teamverband, maar ook zelfstandig kunnen werken
  • Fysiek goed in orde
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed

Wat bieden wij:

  • Afwisselend werk in een klein team;
  • Fulltime baan (dagdiensten);
  • Goed salaris conform CAO;
  • Alle schoolvakanties vrij;
  • Bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband.

Dit vind je vast ook leuk

Volg ons op social media

Contact

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
9:00-17:00

0529 48 44 18
info@solidepersoneel.nl

Aanmelden nieuwsbrief