Websitenaam

Heftruckchauffeur

Ben jij een ervaren heftruckchauffeur en ga jij geen uitdaging uit de weg? Zoek jij een baan voor lange tijd met mooie werktijden? En zou jij iedere vrijdagmiddag vrij willen zijn? Reageer dan snel op deze vacature Heftruckchauffeur.

Wat zoeken wij:
Een heftruckchauffeur met ervaring in het verplaatsen van complexe en zware producten.

Wat zijn je taken:
Je gaat te werk met hoogwaardige producten en dient deze met grote zorg te vervoeren. Je gaat grote afstanden afleggen omdat het bedrijf meerdere hallen heeft waar jij gaat werken. Geduldig en secuur werken is belangrijker dan snel de klus klaren. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 16:45 uur en op vrijdag van 07:00 tot 11:45 uur.

Wat vragen wij:
Doordat je met veel verschillende producten gaat werken is ervaring van belang. Je bent in bezit van een geldig heftruckcertificaat.

Wat bieden wij:
Een fulltimebaan voor lange tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Startsalaris tussen € 2400,- en € 3000,- bruto per maand. Uitstekende voorwaarden zoals pensioenopbouw, alle schoolvakanties vrij, opbouw ADV en de mogelijkheid om 4 dagen te werken.

 

Heb je nog vragen over deze vacature Heftruckchauffeur? Neem gerust contact met ons op door te bellen of appen met 0529-484418 of een mail te sturen naar personeel@solidepersoneel.nl.

Volg ons op social media