Websitenaam

Stagiair Niels Wildvank

Niels Wildvank loopt stage bij Solide Personeel. Hierbij stellen wij hem voor:

 

Mijn naam is Niels, 18 jaar oud en loop stage bij Solide Personeel. Ik ben tweedejaars student van de opleiding Human Resource Management bij het Windesheim in Zwolle.

Geboren in Nieuwleusen maar getogen in Oudleusen, waar ik nu al ruim 14 jaar woon. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten, dit doe ik in de sportschool of bij de volleybal vereniging Ouvol waar ik nu al 12 jaar speel. Voor de zomer heb ik het eerste jaar van mijn opleiding afgerond en ook mijn propedeuse gehaald. Buiten school en sport om heb ik een bijbaantje, zo werk ik nu al bijna anderhalf jaar bij Hotel de Mooirivier. Daar werk ik in de bediening en doe de afwas.

Voor mijn opleiding HRM moet ik een recruitment stage doen en ik ben heel blij dat ik deze bij Solide Personeel mag volgen. Deze stage is vooral gericht op leren. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van vacatures, contact met klanten en sollicitanten. Werving en selectie is een groot deel van HR en daarom heeft mijn school er voor gekozen deze stage in het lesrooster te zetten.

Wil je meer van mij weten? Bel gerust naar kantoor of loop even binnen.

Volg ons op social media